balbeck Blog

Just another WordPress.com weblog

O grupare de hoti fura din tirurile aflate in mers


Ei nu au stiut ca erau urmariti din elicopter.Dar erau sportivi adevarati.Foloseau masini cu trape.O masina se punea in fatza tirului,franandu-l un pic,in timp ce alta masina se lipea de spatele tirului.Unul din hoti iesea pe trapa masinii,era sprijinit de altul cu chingi,deschidea usa tirului,intra in tir,lua marfa si o arunca.Paguba e de 300.000 euro.Vreo 15 insi sunt luati in vizor.

Dar sunt simpatici,in ciuda faptelor care sunt foarte grave.Unul din ei a fost intrebat cu a reusit sa se catere asa pe tiruri.El a spus ca Batman…altul a fost intrebat daca e vinovat.El a spus ca a lua doar niste prezervative.Radeau in hohote.Erau si glumeti.

Nu cred ca sunt prea zdraveni la cap.Acum risca pana la 15 ani.O fi chiar asa de placut?Suma e foarte mare.Totul e agravant.Dar poate exista si o portita,ca sunt simpatici.Poate primesc mai putin pentru ca mie mi-au placut,parca am vazut un film.Ei au fost pe post de cascadori.A fost un mic spectacol,gratis.Macar o mica reducere acolo…ca sunt tineri si simpatici.Poate mai e nevoie de ei in societate.

Probabil ca judecatorii supremi vor spune: „no mercy,maxim”.Dar e pacat de ei.Probabil nici nu isi dau seama ca s-au terminat pe viata.Dar poate sunt bolnavi psihic.Altfel sunt sanatosi tun,la modul cum se catarau pe tiruri si cum coborau.

12 iunie 2012 - Posted by | Uncategorized

2 comentarii »

  1. balbec da nu te duci la inmormantare ca astazi iese studenta criminala din puscarie ca sa isi ingroape copilul du-te si tu

    Comentariu de Embassy | 13 iunie 2012 | Răspunde

  2. Nu o lasa pramatiile alea sa iasa.Se ambitioneaza si nu o lasa.Niste lasi,niste criminali,sa-i ia dracul pe toti,impreuna cu plozii lor.

    Comentariu de balbeck | 13 iunie 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri ca acesta: